Workshop & Föreläsning

Jag tycker mycket om att undervisa och ge workshops i alla tänkbara sammanhang. Jag har gett workshops för barn och unga inom Skapande skola, till välgörenhetsarbetare inom SIDA-projekt, till yrkesverksamma skådespelare i såväl Sverige, Kina och Indien, till filmregissörer i Shanghai, teaterelever i Sverige och på företagsevents.

Jag har också skapat workshops för mödrar som lider av depressioner och därför upplever det svårt att nå sina barn, för volontärarbetare som arbetar med barn i flyktingläger i Nigeria,och för män och kvinnor som arbetar inom sexindustrin i Asien och som på grund av skam över sin livssituation haft svårt att leka med sina barn.

Nyligen har jag också börjat arbeta med HälsoÄventyret i Uppsala, med fortbildnig av personal och som dramaturgikonsult.

Vare sig jag arbetar med att främja barns kreativitet, att hjälpa ett företag med teambuilding och kommunikation, att skapa bra arbetsklimat i skolkasser eller personalgrupper eller fortbilda profesionella skådespelare, så utgår jag alltid från LEKEN, LUSTEN OCH SKAPARGLÄDJEN.

Vill du boka en skräddarsydd workshop eller föreläsning? För ditt företag, en svensexa eller möhippa, en skola eller något annat tillfälle?

Tveka inte att kontakta mig!

Jag har berättat om mitt arbete med barn i krissituationer på bland annat konfirmationsläger och i olika poddar. Kontakta mig gärna för en föreläsning!